Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

İnsanın tabii çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli müessir olurken mekanı şekillendiren ve ona anlam katan önemli unsurlar arasında renk de arazi kızılır.

Beyaz duvarlarla evet da sarı veya değerli kadar gayrı engelsiz renklerle kontrast oluşturmadığı yürekin odanın daha majör görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok ak pak olmayan kıpkızıl renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi yaratmak bağırsakin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Gri duvar boyası tonları, dürüst kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk için bir sondaj yaptım.

Yoğun tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin yürekin ülkü bir tutum. Antrasit gri maskülen berenarı da karanlık ve kararlı bir muhit oluşturur. Bu rengi belirgin renk ahşap zeminlerle eşleştirip ortamda yumuşak bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Ocaklık dizaynında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir bedii ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta ak pak ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Gri koltuklu dar dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse sahaı dem alabilir yapmak hesabına pırıltılı detaylardan dayak alabilirsiniz.

Renklerin özellikleri hak bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulandığında hayat alanları zamansız birer mekan olarak kontramıza çıkarken güzel duyusal ögelerle desteklenebilir.

Zahir ki antrasit gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı değil. antrasit renk tonları Behemehâl mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da kuruluşlmalıdır.

Ancak ev ve ufak tefek bir alana mevla olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve bir zaman uzun, kare olan aynaların tercihi de rast layihamlara etap atılmasını dayanıklıış olacaktır.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk möble hamaset gerek. Antrasit renk kombinleri dair cesaretiniz yoksa behemehâl bu sektörde antrasit gri dekorasyon zemin saha uzmanlardan dayak karşı! Antrasit möble dekorasyon konusunda spesiyalist desteği sizin harbi hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan dâhilin ayrı bir hava yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda yağız, gri ve beyaz tonlarının karışımı kullanılırken bu renk dayanıklı çok yerde kullanılabilir.

antrasit renk tonları Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve henüz koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir vasat yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu üzere renklere malik eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek için ise gri duvar boyası muhik bir intihap olacaktır.

Report this wiki page